Ignition

Ignition is een 6-mans coverformatie uit Den Hoorn (regio Midden-Delfland), opgericht in 1987. De band speelt over het algemeen rock- en rockgeoriënteerde popmuziek. De meerstemmigheid is daarbij een sterke troef.

Aanvankelijk werd er veel regionaal gespeeld maar de grenzen werden al snel verlegd naar andere delen van Nederland en zelfs over de grens in België.

De optredens van Ignition waren in de loop der tijd heel uiteenlopend. Van kroegen, bedrijfs- en studentenfeesten tot afterparty’s en grote podia ( > 1000 man), van akoestisch tot full power.

Er zijn tussentijds enkele wijzigingen in de bezetting geweest en met de huidige zangeres Vanessa is Ignition weer op volle sterkte.

Op dit moment is de bezetting:

Vanessa Schütz (zang), Marcel van Paassen (gitaar), Jan van der Windt (basgitaar-zang), Marco van Paassen (drums), Rob van der Maarel (gitaar- zang).

Er is een Vacature voor toetsenist

boekingen@ignition.nl en/of info@ignition.nl

Foto: Michel Maat

Vanessa Schütz - Zang

Foto: Michel Maat

Vacature - Toetsen (& zang)

?

Pop&Rock Coverband Ignition zoekt een ervaren maar vooral gezellige **TOETSENIST** die het leuk vindt om op feesten, in muziekcafé’s, feesttenten, dorpshuizen, clubs, etc. het publiek plat te spelen! Wij spelen van 70’s tot nu; o.a. Anouk, Bon Jovi, Lady Gaga, De Dijk, U2, Guns N’ Roses, 4 Non Blondes en AC/DC. Van perfect nagespeelde covers tot covers met een eigen sausje; maar wel strak gespeeld.

 

Ignition bestaat al ruim 30 jaar en wij zijn 40/50’ers. De huidige bezetting is: zangeres, bassist, drummer, 2 gitaristen. Ignition heeft een eigen oefenruimte en oefent iedere woensdagavond in de regio Delft. We streven naar 10-12 optredens per jaar.

 

Ben jij ‘professionele’ amateur op toetsen maar weet je ook gezelligheid mee te nemen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!!!

Stuur een mailtje naar info@ignition.nl.

Rob van der Maarel - Gitaar & zang

Foto: Michel Maat

Jan van der Windt - Bas & zang

Foto: Michel Maat

Marco van Paassen - Drums

Foto: Michel Maat

Marcel van Paassen - Gitaar

Foto: Michel Maat